Siten är uppbyggd med en sida för varje kategori med undersidor för underkategorierna. På varje sida skriver jag en inledning som kan ändras efterhand som diskussionerna fortlöper.

Efter varje inledning kommer inlägg i samma kategori. Om det blir alltför många inlägg i samma kategori kan de komma att delas upp i underkategorier med egna sidor. Alla inlägg kan hitta via sökrutan och/eller sidkartan.

I princip kan alla texter kommenteras i 10 led.

är ett diskussionsforum för personer som är intresserade av att diskutera grön och hållbar framtida politik. Om förändringen bör ske inom eller utom Miljöpartiet är inget vi diskuterar på den här siten, utan här vill vi försöka komma fram till hur vi i gruppen tycker en grön politik bör se ut. Det gäller klimatförändringar, fossila bränslen, miljö och energi samt samhällsbyggnad och allt annat. Läs mer!

Kom ihåg att det blir ingen diskussion på en okänd sida! Kommentera och dela så ofta du kan! När du vill kommentera måste du vara inloggad. Det gör du i högerspalten. Om du inte har några inloggningsuppgifter måste du först registrera dig.

Du kan också be om behörighet att skriva egna inlägg och inte bara kommentera. Tryck här!

Om du inte lyckas registrera dig och logga in så mejla gronframtid@pentti.info

Jag vill gärna att ni tänker på några grundförutsättningar

Dessa förutsättningar kan komma att ändras på grund av kommande diskussioner och kommentarer:

 

 

 

Du delar väl!Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Email this to someonePrint this page

Tyvärr har du inte tillgång till den här texten.

Logga in

16 − åtta =

   
Ny användare?
*Obligatoriskt fält
Powered by WP-Members